my room

God mandagskveld kjære!

"If monday were shoes they´d be crocs." Haha, scrollet over denne når jeg skulle finne quotes her tidligere, og den er så morsom! 

Anyways, her sitter jeg ved skrivepulten min som er nydekorert i et rom som lukter vanilje. Jeg har nemlig vært på interiør-shopping. I dag etter skolen kjente jeg en trang til å ordne rommet på hybelen litt finere. Etter noen timer med soving, tv-titting og lekser syklet jeg ned til Roseby for å titte, kjøpe og bli inspirert. Når jeg ser på interiør er jeg stresset og har som oftest et tidspress, men idag hadde jeg en indre ro, og tok det etter mitt tempo. Det var så koselig, og jeg er så fornøyd med resultatet. Jeg har jo ikke det største rommet på denne 3 roms-hybel, derfor tenkte jeg at man bør gjøre det beste ut av det. 

- welcome to my room -


Mangler en del bilder på veggen enda, men det blir etterhvert. Skal også kjøpe litt blomster for å friske opp rommet senere, men det får holde for ikveld. Nå skal jeg hoppe i dusjen, planlegge morgendagens antrekk og snart hoppe i køya. Har vært en grei mandag, og vi startet den med en pangstart. I gymmen startet vi nemlig med intervalltrening, og da var maxpulsen min på 200. Med andre ord, jeg har kjørt meg sikkelig idag! 

Vi snakkes imorgen, kanskje dere har lyst å se morgendagens antrekk?

Btw, hva synes dere om rommet?


3 kommentarer

ingridharkestad

15.09.2014 kl.22:10

Så fint!

marie-madelen

15.09.2014 kl.22:13

Så hyyggelig og hjemmekoselig rom du har :D nyt det, og kos deg masse!

rems

15.09.2014 kl.22:36

så fint rom du har! kjempe fint!!

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Viktoria Smenes. 17 år gammel jente fra Molde med stor lidenskap for mote


hits