livet på videregående

Hei dere. Lenge siden jeg har publisert noe på bloggen, følte derfor det var på tide med en liten oppdatering. 

Vel, her sitter jeg med skrivepulten full av skolebøker, huskelapper og lekser.  På fredag skal vi ha matte og spansk prøve, så har nok å ta tak i for å si det sånn. Kjenner jeg gleder meg virkelig til å komme hjem på fredag, senke skuldrene og sove litt. Skolehverdagen kan enkelte ganger være hard, og derfor mener jeg det er viktig med pustepauser. Spesielt etter denne uken, en uke fylt av oppturer og nedturer. 

Heldigvis har ikke overgangen fra ungdomsskolen til videregående vært så stor for meg, enda!! Har stor tro på at det kommer til å bli vanskeligere, men da får man bare ha tunga rett i munnen, og være forberedt! Største forskjellen fra videregående og ungdomsskolen er kravene som stilles. På videregående blir du stilt store, og enkelte ganger litt vanskelige krav. Noen ganger føler jeg at jeg ikke rekker til alt og alle og da må man bare prioritere. Men det er vel dette som defineres som "studentlivet" også da. 

Nok om skole, over til bloggen. Føler jeg må spørre dere som lesere hva dere ønsker å lese. Hva vil dere at jeg skal blogge om? Jeg har iallefall motivasjon til  å dele hverdagen min med dere igjen, det er jo så gøy! 


Setter stor pris om dere tipser meg hvordan de kommende innleggene skal bli! Nå må jeg øve til matteprøve, yey. Wish me good luck!

Én kommentar

Isabella

05.11.2014 kl.20:51

Tips til hva du kan blogge om:

- hva du har på deg

- oppskrifter

- ting du ønsker deg

- fortelle om dagen din + bilder

- anbefalinger av serier eller forskjellige produkter

- lage videoblogger

- innkjøp

Det var alt jeg kom på nå! Masse lykke til på matteprøven :)

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Viktoria Smenes. 17 år gammel jente fra Molde med stor lidenskap for mote


hits