a day off

Heia!

Endelig frihelg, og den nyter jeg for fullt! Benedikte kom hjem igår også, så denne helgen er dømt til å bli bra. Så koselig å være samlet igjen, det er faktisk en god stund siden sist.  Ikke mye leksearbeid har jeg heller, så denne helgen skal jeg slappe av. Virkelig slappe av. 

Antrekket for dagen, kåpe fra Zara, veske fra NLY, skjerf fra Holzweiler og genser fra Timo.

Vesken dere ser på bildet kjøpte jeg på nelly for en stund siden, og jeg er så glad i den! Da jeg fikk øye på den, synes jeg den lignet litt på boy bagen fra chanel, og synes den var så søt, klassisk og egentlig litt røff. Husker ikke hva jeg betalte for den, men det var ikke mye. En chanel veske er vel et av de mange ønskene mine, men det krever innvistering og som student og hybelboer har jeg andre utgifter. Meeen, én dag! 

Ikveld skal jeg ta på meg ei joggebukse,  slenge føttene opp i sofaen og se på skal vi danse. Tenk at det allerede er finale ikveld. Disse ukene har gått så fort, og jeg kommer til å savne det... Det er jo så artig! Lurer virkelig på hvem som vinner, alle er jo så flinke. Alle tre parene har fortjent det trofeet, virkelig. 

Håper dere får en fantastisk kveld videre, så snakkes vi igjen!  

3 kommentarer

Yasmin

08.11.2014 kl.18:44

Fine bilder! Deilig med helg:-)

Ingrid

08.11.2014 kl.22:15

Så utrolig pen du er!! :Håper du får en fin lørdag videre, nydelige deg! <3

Viktoria Smenes

09.11.2014 kl.00:42

Ingrid: tusen takk søte deg! God helg du også!??

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Viktoria Smenes. 17 år gammel jente fra Molde med stor lidenskap for mote


hits