shit happens

Hei dere! 

Beklager så mye for sen oppdatering. Grunnene er mange, for å si det sånn,- jeg har hatt ei drittuke. Har brukt hver eneste dag til lekser og prøver, og har ikke hatt så mye tid til sosiale medier. Ikke nok med det, på mandag ble alle bildene på macen slettet. Over 30 000 bilder ble plutselig borte! Bilder helt ifra 2011 som inkluderer ferier, konfirmasjon, klassebilder osvosv. Da kan dere tenke dere hvor stresset jeg ble, ut og inn fra IKT-avdelingen på skolen har vi funnet ut hva vi kan gjøre. Men med så mange bilder tar det sinnsykt lang tid, så her sitter den og oppdaterer seg fortsatt... Begynner å merke at macen begynner å bli treig også, må prøve å finne ei ordning på dette. 

Men som overskriften sier "shit happens" det er ikke verdens undergang, bare litt surt og stressende. 

Igår dro jeg til Ålesund sammen tante og søte søskenbarnet mitt. Tante dro på julebord senere, så jeg og Sofie ble igjen og koste oss masse på hotellrommet. Vi lakket neglene, drakk brus og så på film. Hun er fire år, så dette er en herlig alder. Man har det iallefall ikke kjedelig sammen disse ♥

Shopping ble det ikke mye av, men fikk med meg et skinnskjørt og en ring. 

Hotellet vi bodde på heter "Bryggen", det var veldig sentralt og veldig stilfult. Anbefaler for de som skal ha en weekend i Ålesund!
Beklager for få bilder, men som dere sikkert skjønner er det vanskelig å få lagt inn nå som jeg har et "lite" problem.

Ønsker dere alle en fin helg videre, så håper jeg at bildene mine kommer snart tilbake og at iPhoto blir fikset igjen.

Imorgen er det cupfinale også, hjertet mitt banker i blått og hvitt ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Viktoria Smenes. 17 år gammel jente fra Molde med stor lidenskap for mote


hits