winter wonderland

Hei dere!

Tenk at det er 4.juledag allerede! I går var vi i en bursdag, og 2.juledag var vi på juletrefest. Dagene flyr avgårde, og føler jeg ikke helt henger med på ukedagene. Det er visst søndag idag, og nå venter vi middagsgjester om en halvtime. Fikk lyst til å trekke litt luft isted og gikk derfor ut og så på hvor fint snøen har lagt seg. Helt magisk spør du meg, alt er hvitt og iskaldt. Skikkelig vinterstemning! 

Ellers så bruker jeg og søsteren som tradisjon å se på serier i jula, og i år falt vi på homeland. Ifjor så vi hart of dixie, men iår ønsket vi litt mer "spenning". Vi var litt skeptiske på hvordan denne serien skulle være, men så langt har den ikke skuffet. Veldig spennende fra start til slutt, og vi har nå kommet til tolvte episode i sesong en. Gleder meg til neste episode, den skal vi nok se ikveld før vi legger oss. Off, når vi snakker om leggetid er iallefall min døgnrytmen snudd på hode. La meg i firetiden inatt, så det skal bli spennende å se hva som skjer når skolen starter for fullt igjen. 

Nå venter vi gjester, snakkes om litt!

Én kommentar

Hala

28.12.2014 kl.18:09

dagene går fort, det er rart å tenke at det er snart 2015, så fint bilde. heldig dokker som har snø, det har nesten ikke kommet noe snø her

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Viktoria Smenes. 17 år gammel jente fra Molde med stor lidenskap for mote


hits