white coat

Hei dere!

Endelig er det helg igjen, og kun to uker til vinterferie. Nok en vanlig uke med skole, lekser og prøver er nå over. En jobbfri helg er nå i møte, og den skal jeg virkelig nyte.

Startet helgen med en liten lunsj med en bedre vennine hos latte liten, vi tok også en liten shopperunde før jeg skulle vende snuten hjem. I dette øyeblikk sitter jeg i godstolen og venter på at mitt dansecrew skal starte. Med andre ord,- fredag. Imorgen skal jeg sitte barnevakt for søskenbarna mine, og det skal bli koselig. Kvalitetstid med englene mine skader virkelig ikke. Søndag blir vel en leksedag, merker at det har vært mange av disse "dagene" i det siste. 

Idag når jeg og venninna mi var i byen en liten tur, knipset vi noen antrekksbilder som jeg tenkte å dele med dere. For noen uker siden kjøpte jeg nok en jakke fra Lene Orvik sin kolleksjon i sammarbeid med Bikbok, og jeg er så glad i den. Har lenge letet etter en hvit kåpe og når den kom ut visste jeg at denne skulle havne i kleesskapet. Har jo tidligere nevnt at jeg likte denne kolleksjonen veldig godt, og at jeg gjerne kunne hatt alt sammen. MEN jeg følte jeg måtte tenke litt fornuftig også, studentlivet er ikke luksus liksom, men denne måtte jeg bare ha. Litt hverdagsluksus må man jo unne seg selv, ikke sant?

-Her er fredagens antrekk-
Bukse og bluse fra samsøesamsøe, jakke fra Lene Orvik, caps fra Bikbok, sko fra Camilla Pihl, ringer fra hm,
armbånd og klokke fra marcbymarcjacobs, solbriller fra vita og skjerf fra acne

Da er tiden kommet til å ønske dere alle god helg, så sees vi snart igjen!

5 kommentarer

VictoriaSkjortnes

30.01.2015 kl.20:25

Kjempe fint antrekk! :)

Lilli

30.01.2015 kl.22:28

Så fint :)

Iselin Renée

31.01.2015 kl.09:48

Fint antrekk :)

Kamilla Haaland

31.01.2015 kl.13:21

Kjempefint antrekk!! :)

Karen Anna

09.02.2015 kl.02:08

åh, sykt fint antrekk! elsker jakka

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Viktoria Smenes. 17 år gammel jente fra Molde med stor lidenskap for mote


hits