saturday night

Hei dere!

Da pizzaen spist, godteriet satt frem og undercover 2 satt på tven. Hatt en avslappende lørdag med bliss, godis og egenpleie, deilig det også av og til. Nå sitter jeg som sagt barnevakt. Hun minste sover, og han andre sitter ved min side og holder meg med selskap. 

Må også benytte anledningen til å takke dere for de fine tilbakemeldinger jeg fikk igår. Har alltid likt å blogge men enkelte ganger strekker bare ikke tiden til. Jeg må bare bli flinkere til å prioritere tiden min slik at jeg rekker å blogge også, selv om det kan virke umulig i en hektisk hverdag.

Tenk at januar er snart over da, imorgen er det februar liksom. Tiden har gått så fort, og for min del er det bare positivt. Jeg har masse å glede meg til, trondheimstur i vinterferien og katy perry konsert i mars. Og når mai nærmer seg går tiden så fort at sommerferien er rett rundt hjørnet. Gleder meg sånn til en lysere og varmere tid, våren er den beste årstiden, helt klart.Nå skal jeg legge fra meg macen og nyte tiden sammen med søskenbarnet mitt. Natta!

3 kommentarer

Anita Søvold

31.01.2015 kl.23:38

Fint antrekk :D

Danian. Gutteblogger

31.01.2015 kl.23:51

Det er vikgig og skappe av litt hehe ha en fin kveld

Iselin Renée

01.02.2015 kl.08:42

Fint antrekk :)

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Viktoria Smenes. 17 år gammel jente fra Molde med stor lidenskap for mote


hits