denim over denim

Hei dere!

Endelig er jeg tilbake! Etter lang tid med en mac som ikke har vært samarbeidsvillig har jeg nå et iphoto-bibliotek som fungerer. Y E Y !

I dag dro jeg til Molde en tur for å møte noen venninner. Vi møttest på biblioteket for å gjøre unna litt skolearbeid. Uka etter påska har vært alt annet enn rolig, masse innleveringer, prøver og lekser som krever sitt. Derfor må jeg utnytte helgen til skole også. (#nolife) Da jeg dro i dag tidlig tenkte jeg å ta noen antrekksbilder til dere, og nå som jeg er motivert og det er vår i luften syntes jeg det passet perfekt med noen bilder. Deilig at våren er her, merker det veldig på humøret også. Vinteren er koselig med tanke på jul, te-lys, snø og kulde, men våren (og høsten) er min(e) desiderte beste årstid(er). Været begynner å bli finere, og det er lyst ute helt til klokka 9 på kvelden, love it!


 

Tilbake til overskriften. Et av vårens største og kuleste stiler er dongeri, som også kalt denim over denim. Dongeri florerer over internett, og jeg synes det er så fint!  Så nå er det tid for å dra frem dongerijakken, dongeribuksen og gjerne en matchende dongeri-skjorte til. Nå har tiden kommet for å matche folkens! 

For å kunne få et lite "avbrekk" i et slikt antrekk, kan du evt bruke et belte, noen pumps/sneakers eller en tøff veske for å heve antrekket. Så idag når jeg skulle ta antrekksbilder dro jeg fram dongeri-skjorta jeg også! Jeg valgte å bruke en poncho over for å gjøre antrekket litt mer anvendelig til 12 grader og overskyet vær. Her er mitt forsøk på denim over denim. 

Ponchoen er fra closetomyheart, og den er så deilig. Kvaliteten og fargen er bare helt fantastisk

Nå skal jeg prøve å nyte resten av lørdagen, før en søndag kun med skolearbeid venter. Håper dere nyter resten av helgen, så sees vi ♥

Les mer i arkivet » Januar 2016 » April 2015 » Januar 2015
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!
hits