shit happens

Hei dere! 

Beklager så mye for sen oppdatering. Grunnene er mange, for å si det sånn,- jeg har hatt ei drittuke. Har brukt hver eneste dag til lekser og prøver, og har ikke hatt så mye tid til sosiale medier. Ikke nok med det, på mandag ble alle bildene på macen slettet. Over 30 000 bilder ble plutselig borte! Bilder helt ifra 2011 som inkluderer ferier, konfirmasjon, klassebilder osvosv. Da kan dere tenke dere hvor stresset jeg ble, ut og inn fra IKT-avdelingen på skolen har vi funnet ut hva vi kan gjøre. Men med så mange bilder tar det sinnsykt lang tid, så her sitter den og oppdaterer seg fortsatt... Begynner å merke at macen begynner å bli treig også, må prøve å finne ei ordning på dette. 

Men som overskriften sier "shit happens" det er ikke verdens undergang, bare litt surt og stressende. 

Igår dro jeg til Ålesund sammen tante og søte søskenbarnet mitt. Tante dro på julebord senere, så jeg og Sofie ble igjen og koste oss masse på hotellrommet. Vi lakket neglene, drakk brus og så på film. Hun er fire år, så dette er en herlig alder. Man har det iallefall ikke kjedelig sammen disse ♥

Shopping ble det ikke mye av, men fikk med meg et skinnskjørt og en ring. 

Hotellet vi bodde på heter "Bryggen", det var veldig sentralt og veldig stilfult. Anbefaler for de som skal ha en weekend i Ålesund!
Beklager for få bilder, men som dere sikkert skjønner er det vanskelig å få lagt inn nå som jeg har et "lite" problem.

Ønsker dere alle en fin helg videre, så håper jeg at bildene mine kommer snart tilbake og at iPhoto blir fikset igjen.

Imorgen er det cupfinale også, hjertet mitt banker i blått og hvitt ♥

Følg meg på instagram,- viktoriasm

Hei dere!

Da har jeg kommet hjem fra en lang dag på jobb og tenkte å dele instagramkontoen min med dere! Jeg heter viktoriasm, og der deler jeg bilder fra hverdagen. Skal ikke slutte å blogge tvert imot, men tenkte kanskje dere hadde lyst på raskere oppdateringer. Å blogge tar litt lengre tid i motsetning til å poste et bilde på insta.

Tenkte også å spørre dere om hvilke instagramkontoer dere anbefaler. Jeg har lyst til å friske opp feeden og trenger derfor litt hjelp! Hvilke instagramkontoer følger du?

Ha en fantastisk lørdag videre!

BIKBOK BY LENE ORVIK

ROUGH JACKETHei dere!

Mange av dere har sikkert fått med seg at Lene Orvik har produsert en kolleksjon sammen med Bikbok. Hun har designet så mye fint, og jeg stakk selvsagt innom.  Butikkene åpnet 10 og da satt jeg beklageligvis på skolen. Dumt, men med godt mot sprang jeg ned i friminuttet og fikk tak i ei jakke jeg har sikla etter i evigheter. Har ventet på at denne kolleksjonen skal komme i butikk helt siden hun meddelte nyheten, med andre ord LENGE! Det var rimelig utplukket i 12-tiden og måtte derfor bestille litt. Det er et sett jeg bare må ha. 

Lene er så utrolig flink og hun er virkelig et stilikon. Gleder meg til å se hva hun kommer med fremover, fordi jeg vil ha mer!

Har du fått tak i noen godbiter fra kolleksjonen?

 

green
Hei dere!

Da er snart onsdagen over, og det er helg om kun to dager! Wow, ukene flyr og det er kun 6 uker til jul! Tenk på det da, 6 uker.

Dagene mine går hovedsaklig til skole, men ikveld skal jeg til ei venninne og vi skal se på kamp. Viktig å ta seg tid til venner også! Merker det er litt vanskelig å prioritere venner når man har travle skoledager, men man får bare gjøre det beste ut av den korte tiden man får. 

Antrekket: Cardigan og bluse fra samsøesamsøe, bukse fra BIKBOK, sko fra Camilla Pihl, klokke mbmj og ringer fra EDBLAD. 

Håper dere får en fin kveld videre, sees!11.11.14Idag dro jeg frem ullskjørtet mitt fra samsøesamsøe og matchet det med en angoragenser fra Timo. For å gi antrekket en litt casual-look fikk jeg noen til å flette håret mitt. (kan det ikke selv,haha) Skoene er fra Camilla Pihl sin kolleksjon for Bianco, skjerfet er fra acne, kåpen er fra Second female og klokken er fra KYBOE!

Ha en fin dag videre!

mondaymode

Hei!

Da er det mandag igjen gitt, nok en helg er over, og en ny skoleuke er igang. Vel, jeg kan ikke si annet enn at jeg savner helgen allerede. Følelsen av helg, Benedikte hjemme og familiekos. Igår feiret vi pappa med gaver, middag og kake... mmm ♥ 

Meen, man får våkne opp og ta fatt i det hverdagen har å by på. I mitt tilfelle,- lekser.  Hehe, neida. Denne uken er faktisk ganske rolig, og det er deilig. Neste uke derimot er sinnsykt travel, vi skal ha tre prøver: naturfag-, engelsk-, og spanskprøve! Ikke nok med det så skal jeg til Ålesund fredagen sammen med tante, men det blir koselig. Føler derfor jeg ikke kan slappe helt av denne uken, må liksom forberede meg til neste uke også.

Mandagen min generellt har vært veldig fin, rolig og koselig. Sitter nå på rommet mitt, med tente "julelys", blad, og en god kopp te. Ikveld skal jeg slappe av, se på Farmen og legge meg. Skal prøve å legge meg tidlig ikveld, igår ble det litt i seneste laget, og det fikk jeg svi for idag. 

   - find your inspiration -

- plan your week - Uken jeg har i vente byr på lekser, forberedelser, trening, tannlegen(æhh), venner og jobb. 

Håper dere alle får en fantastisk uke, så snakkes vi!  

a day off

Heia!

Endelig frihelg, og den nyter jeg for fullt! Benedikte kom hjem igår også, så denne helgen er dømt til å bli bra. Så koselig å være samlet igjen, det er faktisk en god stund siden sist.  Ikke mye leksearbeid har jeg heller, så denne helgen skal jeg slappe av. Virkelig slappe av. 

Antrekket for dagen, kåpe fra Zara, veske fra NLY, skjerf fra Holzweiler og genser fra Timo.

Vesken dere ser på bildet kjøpte jeg på nelly for en stund siden, og jeg er så glad i den! Da jeg fikk øye på den, synes jeg den lignet litt på boy bagen fra chanel, og synes den var så søt, klassisk og egentlig litt røff. Husker ikke hva jeg betalte for den, men det var ikke mye. En chanel veske er vel et av de mange ønskene mine, men det krever innvistering og som student og hybelboer har jeg andre utgifter. Meeen, én dag! 

Ikveld skal jeg ta på meg ei joggebukse,  slenge føttene opp i sofaen og se på skal vi danse. Tenk at det allerede er finale ikveld. Disse ukene har gått så fort, og jeg kommer til å savne det... Det er jo så artig! Lurer virkelig på hvem som vinner, alle er jo så flinke. Alle tre parene har fortjent det trofeet, virkelig. 

Håper dere får en fantastisk kveld videre, så snakkes vi igjen!  

livet på videregående

Hei dere. Lenge siden jeg har publisert noe på bloggen, følte derfor det var på tide med en liten oppdatering. 

Vel, her sitter jeg med skrivepulten full av skolebøker, huskelapper og lekser.  På fredag skal vi ha matte og spansk prøve, så har nok å ta tak i for å si det sånn. Kjenner jeg gleder meg virkelig til å komme hjem på fredag, senke skuldrene og sove litt. Skolehverdagen kan enkelte ganger være hard, og derfor mener jeg det er viktig med pustepauser. Spesielt etter denne uken, en uke fylt av oppturer og nedturer. 

Heldigvis har ikke overgangen fra ungdomsskolen til videregående vært så stor for meg, enda!! Har stor tro på at det kommer til å bli vanskeligere, men da får man bare ha tunga rett i munnen, og være forberedt! Største forskjellen fra videregående og ungdomsskolen er kravene som stilles. På videregående blir du stilt store, og enkelte ganger litt vanskelige krav. Noen ganger føler jeg at jeg ikke rekker til alt og alle og da må man bare prioritere. Men det er vel dette som defineres som "studentlivet" også da. 

Nok om skole, over til bloggen. Føler jeg må spørre dere som lesere hva dere ønsker å lese. Hva vil dere at jeg skal blogge om? Jeg har iallefall motivasjon til  å dele hverdagen min med dere igjen, det er jo så gøy! 


Setter stor pris om dere tipser meg hvordan de kommende innleggene skal bli! Nå må jeg øve til matteprøve, yey. Wish me good luck!

Les mer i arkivet » November 2014 » Oktober 2014 » September 2014
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!
hits