winter wonderland

Hei dere!

Tenk at det er 4.juledag allerede! I går var vi i en bursdag, og 2.juledag var vi på juletrefest. Dagene flyr avgårde, og føler jeg ikke helt henger med på ukedagene. Det er visst søndag idag, og nå venter vi middagsgjester om en halvtime. Fikk lyst til å trekke litt luft isted og gikk derfor ut og så på hvor fint snøen har lagt seg. Helt magisk spør du meg, alt er hvitt og iskaldt. Skikkelig vinterstemning! 

Ellers så bruker jeg og søsteren som tradisjon å se på serier i jula, og i år falt vi på homeland. Ifjor så vi hart of dixie, men iår ønsket vi litt mer "spenning". Vi var litt skeptiske på hvordan denne serien skulle være, men så langt har den ikke skuffet. Veldig spennende fra start til slutt, og vi har nå kommet til tolvte episode i sesong en. Gleder meg til neste episode, den skal vi nok se ikveld før vi legger oss. Off, når vi snakker om leggetid er iallefall min døgnrytmen snudd på hode. La meg i firetiden inatt, så det skal bli spennende å se hva som skjer når skolen starter for fullt igjen. 

Nå venter vi gjester, snakkes om litt!

christmas gifts 2014

 Har jeg ikke fått mye fint? I tillegg til dette venter jeg på en spennende pakke i posten, nemlig en iPhone 6 (wiiiih) og jeg har fått tøfler med tante og onkel ♥ Er så takknemlig og kjempe fornøyd med årets julegaver.  Håper dere får en fin 2.juledag videre, sees!

from heels to pajamas

Hei igjen!

Nå har jeg dusja, skrubbet både ansikt og kropp og sitter nå og surfer litt på nett. Har hatt en veldig rolig og god dag, har praktisk talt bodd i pysjen og det har vært så deilig. Har ikke ord på hvor godt det er å senke skuldrene etter noen hektiske førjulsdager.  Julen er helt klart min favoritt høytid, julesanger, gløgg, masse julemat (altfor mye), quiz med familien, juletre, rød julepynt, julefilmer, snø og mer. Listen er lang! Men viktigst av alt,- tid med familien. Er så utrolig godt å ha søsteren hjemme og ha hele familien samlet. Det er noe med jula som ingen andre høytider har, en følelse som ikke kan beskrives. Fred på et helt annet nivå enn andre ferier. 

Kontrasten fra gårsdagens antrekk og dagens er ganske stor. I går var jeg pyntet med hæler, sminke, kjole og krøller, mens idag er det pysj og sminkefritt-fjes som gjelder. Imorgen blir det nok litt sminke og litt "finere" klær igjen, selv om det frister å bo i disse klærne ut ferien. Christmas Eve

Hei dere, og god jul!

Her har julefreden senket seg, og det er så godt! Dagene frem til jul har vært veldig hektiske så mye tid til blogging har det ikke blitt. Hele desember har besått av tentamener, prøver, innleveringer, julegaver som skal handles inn, julebord og jobb... Har jo vært veldig koselig, føler bare dagene og førjulstida har fløyet fra meg. Kunne ønske jeg fikk tid til å nyte desember, den er jo så fin!

Igår på selveste julaften fikk vi besøk av tante og onkel med familie, vi koste oss med god mat, dessert og masse pakker. Merker ettersom tiden går at de ikke er julepakkene som teller mest. I mine øyne er tiden sammen med familie og venner som betyr noe. Er så takknemlig for den vennekretsen og familien jeg har, og i slike høytider nyter jeg det maks! Har tatt bilder av julegavene mine, og de skal jeg dele senere. Fikk så mye fint, og jeg er så takknemlig!♥


 

Christmas Eve Nå skal vi snart spise rester fra gårsdagen, og jeg gleder meg. Julemat er det beste jeg vet om.

 Vil ønske dere en fin 1.juledag videre, så snakkes vi snart!

 

Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!
hits